Din verksamhet är unik, och för att nå dina mål med din digitala närvaro krävs en bra plan. Därför tar vi alltid fram en tydlig och enkel webbstrategi som matchar din verksamhet, innan vi börjar utveckla din webbplats.

Mål och konvertering

Vad är målet med din webbplats? När det är fastställt gör vi en analys av dina målgrupper för att kunna ta fram innehåll som leder dem i rätt riktning mot målet. Detta kallas konvertering. Och oavsett om målet är att möta kundens behov av information eller att t.ex. driva till ett köp hjälper vi dig att hitta en konverteringsstrategi som passar dig och din verksamhet.

Webbplatsens innehåll

Vad ska webbplatsen innehålla? Vi hjälper dig att prioritera bland informationen för att göra strukturen logisk och överskådlig samtidigt som den leder till konvertering och en bra upplevelse för dina besökare.

Design

När webbstrategin är färdig designar vi din webbplats. Vårt mål är att skapa en produkt som motsvarar dina behov och önskemål, samtidigt som den hjälper besökaren att hitta rätt och stärker den digitala närvaron för ditt varumärke.

Stöttning

För att din webbplats ska hänga med i samma tempo som din verksamhet behöver den hållas uppdaterad och underhållen. Du kan alltid kontakta oss för att få hjälp med att utveckla din webbstrategi och ta vara på nya möjligheter på din webbplats.